Malaysian Computer Technical Blog is tutorials, news, and information about computers, gadgets, and technology all around the world. Instead of English, it use Malay language (Bahasa Melayu) for all the Malaysians who wish to learn and discover more..

Masukkan email anda:

untuk artikel percuma di sini. Sila periksa email untuk pengesahan @emailenfuego.net

AddThis Feed Button Add to Google Reader or Homepage Free Page Rank Tool

Cadangan Memantapkan Page ini

Greetings all,

Website blog ini sebenarnya adalah blog yang pertama saya. Oleh itu mestilah terdapat banyak kekurangan dalam page ini.

Jadi saya ingin meminta pendapat dan pandangan saudara yang budiman semua bagaimana nak menghias/ mencantikkan / mempromosikan blog ini. Kalau ada sesiapa yang mempunyai cadangan bernas amatlah dialu-alukan.

Sekian, ribuan terima kasih. :)

4 comments:

Fauzi said...

Adalah lebih baik if kau gune wordpress. www.wordpress.com
Kau boleh dapatkan akaun secara percuma kat sana. Wordpress lebih senang digunakan dan ramai orang yang dah gunekan Wordpress.

dekan said...

ooo tenkiu. word press eh.. fleksible x? nanti ku lihat sendiri.. Thnks anyway.

crazysoccer said...

http://fantasyfootballroom.blogspot.com/

tambah la bebanyak adsense br leh jadi kaya mcm aku....wahaha look aout for my page mennnnnnnnnnn

dekan said...

adsense x support page dalam bahasa melayu.. huhu susah doh.. Aku terpksa translate bacaan dalam BM lak. Kalo x senang sket olah je ayat English pastu publish. Huhu.. tolongku translate..